Doğan SUBAŞI - Okul Müdürü

Çankırı doğumlu olan Doğan SUBAŞI sırasıyla Çankırı´nın Eldivan ilçesi 100. Yıl İlköğretim Okulu, Çankırı Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesi ve Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde öğrenim gördü. Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesi eğitim Bilimleri Enstitüsü Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Anabilim dalında yaptı. 2013 yılı Eylül ayında Çankırı´da Rehber öğretmen olarak göreve başladı. Devamında çeşitli okullarda müdür yardımcılığı yaptıktan sonra 17.09.2019 tarihinden itibaren Yunus Emre Ortaokulunda okul müdürü olarak göreve başlamıştır.

Çeşitli hizmetiçi eğitimlerde kursiyer, eğitici, formatör ve eğitim yöneticisi olarak görev almıştır. Ayrıca "Ergenlerin Anne Baba Tutumlarının Farklı Değişenler Açısından İncelenmesi" konulu uluslarası hakemli dergide yayımlanmış makalesi bulunmakla birlikte tezinde "Ergenlerin Başarısızlık Korkuları ile Ana Baba Tutumları Arasındaki İlişki"yi incelenmiştir.